Nora Delvendahl
Gebäude | MAR |
---|---|
Raum | MAR 1030 |
Forschungsschwerpunkte
- Außer-Haus-Gastronomie
- Konsument*innenverhalten
- Nachhaltige Ernährung
- Psychologische Faktoren zur Förderung nachhaltigen Konsums
- Storytelling/Narrative
- Mitarbeit im Projekt BiTe
- Mitarbeit im Projekt NRW KANN
Seit 04/2020
Wissenschaftliche Mitarbeiterin, Bildung für Nachhaltige Ernährung und Lebensmittelwissenschaft, Technische Universität Berlin
09/2016 - 08/2018
MSc Psychology (research), Universiteit van Amsterdam
02/2017 - 01/2018
Research Intern und Research Assistant, Habit Lab, Universiteit van Amsterdam
09/2011 - 06/2015
BSc Psychology with Professional Placement, Cardiff University
09/2013 - 06/2014
Placement Student, Emotional Development, Intervention/Treatment Lab, Institute of Psychiatry, King’s College London
Lehrveranstaltung
Transformation in der Lebensmittelwertschöpfungskette (BA-WP4d)
Publikationen
2022
Delvendahl,
Nora;
Rumpold,
Birgit A.;
Langen,
Nina
Edible Insects as Food-Insect Welfare and Ethical Aspects from a Consumer Perspective
Insects, 13 (2)
2022
ISSN: 2075-4450
Edible Insects as Food-Insect Welfare and Ethical Aspects from a Consumer Perspective
Insects, 13 (2)
2022
ISSN: 2075-4450
Delvendahl,
Nora;
Dienel,
Hans-Liudger;
Meyer,
Vera;
Langen,
Nina;
Zimmermann,
Jennifer;
Schlecht,
Martin
Narratives of fungal-based materials for a new bioeconomy era
Innovation: The European Journal of Social Science Research, 10 (3) :1–11
2022
ISSN: 1351-1610
Narratives of fungal-based materials for a new bioeconomy era
Innovation: The European Journal of Social Science Research, 10 (3) :1–11
2022
ISSN: 1351-1610